Hankinta-asiantuntijat palveluksessasi

Taloudellista tehokkuutta ja kilpailukykyä hankintojen paremman hallinnan avulla

 

Tehokas toimitusketju on avainasemassa organisaation kilpailukyvyn sekä asiakaskokemuksen kannalta. Sirav Oy auttaa yritystäsi saavuttamaan suorituskykyisemmän toimitusketjun parantamalla kokonaisvaltaisesti sen hallintaa. Emme auta ainoastaan hankintojen ja toimitusketjujen strategisessa suunnittelussa, vaan tarjoamme palveluita myös toimitusketjujen operatiiviseen johtamiseen. Ammattitaidollamme tuemme strategian toteutuksessa sekä autamme muuntamaan suunnitelmat menestyväksi liiketoiminnaksi. Tuotamme sekä pidempiaikaisia kehitysprojekteja että lyhyempiä koulutuspalveluita riippuen yrityksesi tarpeista.

 

Sirav Oy on luotettu asiantuntijayritys, joka koostuu alan pitkäaikaisista ammattilaisista. Tiimillämme on monien vuosien kokemus kansainvälisestä hankintojen ja toimitusketjujen johtamisesta. Hankinta-asiantuntijoidemme laaja kokemus ja vahva osaaminen tekevät meistä luotettavan kumppanin vastaamaan yrityksesi haasteisiin sekä tavoitteisiin. Haluamme antaa tukemme parhaalla mahdollisella tavalla hankinta- ja toimitusketjuprosessin jokaisessa vaiheessa. Tiivis yhteistyö asiantuntijoidemme kanssa takaa menestyvien ratkaisujen jalkautumisen yritykseesi.

Tiimi

 
 

Aapo Varis, Owner

aapo.varis@sirav.fi

 
 

Jaakko Ruohoniemi, Director, Projects

jaakko.ruohoniemi@sirav.fi

 
 

Anton Tomov, Projects, Bulgaria

Propconsult Ltd.

propconsult@abv.bg

 
 

Dmitry Paderin, Projects, Ukraine

dp@sirav.fi

Kuinka voimme olla avuksi?

Ota meihin yhteyttä ja kerro lisää yrityksesi tavoitteista!

Sirav Oy on ansainnut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.