Hankinta-asiantuntijat palveluksessanne

Taloudellista tehokkuutta ja kilpailukykyä hankintojen paremman hallinnan avulla

 

Tehokas toimitusketju myös kustannusten osalta on avainasemassa organisaation kilpailukyvyn sekä asiakaskokemuksen kannalta. Sirav Oy auttaa yritystänne saavuttamaan suorituskykyisemmän toimitusketjun parantamalla kokonaisvaltaisesti sen hallintaa. Emme auta ainoastaan hankintojen ja toimitusketjujen strategisessa suunnittelussa, vaan tarjoamme palveluita myös toimitusketjujen operatiiviseen johtamiseen. Ammattitaidolla tuemme strategian toteutuksessa sekä muuntamaan suunnitelmat menestyväksi toiminnaksi. Tuotamme sekä pidempiaikaisia kehitysprojekteja että lyhyempiä koulutuspalveluita riippuen yrityksenne tarpeista.

 

Sirav Oy on vahvasti kasvava asiantuntijayritys, joka koostuu alan ammattilaisista. Tiimillämme on monien vuosien kokemus kansainvälisestä hankintojen ja toimitusketjujen johtamisesta. Hankinta-asiantuntijoidemme laaja kokemus ja vahva osaaminen tekee meistä luotettavan kumppanin vastaamaan yrityksenne hankintoihin ja toimitusketjuihin liittyviin haasteisiin sekä tavoitteisiin. Haluamme antaa tukemme parhaalla mahdollisella tavalla hankinta- ja toimitusketjuprosessin jokaisessa vaiheessa. Tiivis yhteistyö asiantuntijoidemme kanssa takaa menestyvien ratkaisujen jalkautumisen yritykseenne.

Tiimi

 
 

Aapo Varis, Owner

aapo.varis@sirav.fi

 
 

Jaakko Ruohoniemi, Director, Projects

jaakko.ruohoniemi@sirav.fi

 
 

Anton Tomov, Projects, Bulgaria

Propconsult Ltd.

propconsult@abv.bg

 
 

Dmitry Paderin, Projects, Ukraine

dp@sirav.fi

Kuinka voimme olla avuksi?

Ota meihin yhteyttä ja kerro lisää yrityksesi tavoitteista!

Sirav Oy on ansainnut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.