Hankinta-asiantuntijat palveluksessanne

Taloudellista tehokkuutta ja kilpailukykyä hankintojen paremman hallinnan avulla

 

Tehokas ja kustannuskilpailukykyinen toimitusketju on avainasemassa organisaation kilpailukyvyn ja asiakaskokemuksen kannalta. Sirav Oy auttaa yritystänne saavuttamaan tehokkaamman toimitusketjun parantamalla järjestelmällisesti niiden hallintaa. Hankintojen ja toimitusketjujen paremman hallinnan avulla yrityksenne pääsee kohti suorituskykyisempää toimitusketjua, jonka avulla yrityksenne saavuttaa arvokasta kilpailuetua. Emme auta ainoastaan hankintojen ja toimitusketjujen strategisessa suunnittelussa, vaan tarjoamme palveluita myös toimitusketjujen operatiiviseen johtamiseen. Autamme yritystänne strategian käytännöntoteutuksessa sekä muuntamaan suunnitelmat menestyväksi toiminnaksi. Tuotamme sekä pidempiaikaisia kehitysprojekteja että lyhyempiä koulutuspalveluita riippuen yrityksenne tarpeista. 

 

Sirav Oy on vahvasti kasvava asiantuntijayritys, joka koostuu alan vahvoista ammattilaisista. Tiimillämme on monien vuosien kokemus kansainvälisestä hankintojen ja toimitusketjujen johtamisesta. Hankinta-asiantuntijoidemme laaja kokemus ja vahva osaaminen tekee meistä luotettavan kumppanin vastaamaan yrityksenne hankintoihin ja toimitusketjuihin liittyviin haasteisiin sekä tavoitteisiin. Haluamme tukea yritystänne parhaalla mahdollisella tavalla hankinta- ja toimitusketjuprosessin eri vaiheessa. Hankinta-asiantuntijoidemme läheinen yhteistyö takaa menestyvät ratkaisut yrityksenne hankintojen ja toimitusketjujen parempaan hallintaan. 

Tiimi

 
 

Aapo Varis, Owner

aapo.varis@sirav.fi

 
 

Jaakko Ruohoniemi, Director, Projects

jaakko.ruohoniemi@sirav.fi

 
 

Anton Tomov, Projects, Bulgaria

Propconsult Ltd.

propconsult@abv.bg

 
 

Dmitry Paderin, Projects, Ukraine

dp@sirav.fi

Kuinka voimme olla avuksi?

Ota meihin yhteyttä ja kerro lisää yrityksesi tavoitteista!

Sirav Oy on ansainnut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.